Agat (ex - Diabeł - Radom)
Re: Agat (ex - Diabeł - Radom)
Super wieści, piękne zdjęcia Oby tak dalej i oby lepiej! A co do piękniejszego czarnuszka cóż ..ja znam jednego
Miałam okazję poznac osobiście Agata - super pies tylko tyle mogę powiedzieć. Widać po nim, że przeszedł dużo w swoim psim życiu - żeby go pogłaskać trzeba startować z jego poziomu ale to chyba jedyna rzecz, która go wyróżnia poza tym, jest naprawdę przyjazny, spokojny - tak jak by mieszkał z nimi od dawna - za swoją Panią chodzi po całym domu - wszędzie tam gdzie ona to i on - aż im zazdroszczę i strasznie się cieszę, że trafił do nich bo na pewno będzie miał tam sielskie życie!!!
Bardzo radosne te wieści Może z czasem lęki Agata całkowicie znikną,albo przynajmniej się zmniejszą? przy kochających ludziach wszystko jest możliwe
Dziękuję za te piękne wieści. Od razu serce rośnie, że Agat jest takim fajnym psem i tak fantastycznie trafił!
Slodziak No jak nic, trzeba mu dorobic ten kawałek A co Wilga na to ??
-
TO chyba Wilga zajęła posłanie Agata super wiadomości .Pozdrowienia dla całej rodziny .
Hovkom najwyraźniej nie przeszkadza za małe posłanko, za to małe psy lubią miec duuuuże łóżeczko. Dlatego u mnie suka hovek i mały kundel maja teraz identyczne pontony, żeby nie było mi żal, gdy mały zajmie nie swój i suka zostaje "na lodzie".