Kudłaty z Wejherowa
Re: Kudłaty z Wejherowa
No, Haniu, może....
Miałabyś większą radość niż ja z "niedźwiedzicy", o której zdrowie nieustannie sie zamartwiam
Miałabyś większą radość niż ja z "niedźwiedzicy", o której zdrowie nieustannie sie zamartwiam
I stało się Kudłaty tak oczarował Hanię, do czego zapewne przyczyniła się wizyta psa w SPA, która odkryła prawdziwe "ja" Kudłatego , w każdym razie psiur trafił do Hani jako do DT. Bardzo się cieszymy z tej decyzji, bo Kudłaty to młody, zabawowy i radosny pies i DT u Hani to najlepsze co moglo go spotkać. Tam Hania będzie miała okazję lepiej poznać charakter chłopaka, a chłopak będzie mógł się nauczyć normalnego psiego życia, w czym Hani będą dzielnie asekurowac Jej dwie blond panny. Mamy nadzieję,że Hania będzie się dzielić z nami opowieściami z życia Kudłatego w nowym domu. A tu kilka fotek Kudłatego już u Hani. Jak pięknie sie dogadał z dziewczynami
A najbardziej ze wszytskiego podoba mu się chyba ta niebieska piła?
No i do czego moga doprowadzic wspolne spacery
Nie tego zapewne spodziewala sie moja Aira na swoje szóste urodziny.Zamiast tortu z parowką wszyscy gratulowali jej......braciszka
Na pewno nie latwo wprowadzic sie do domu strzezonego przez dwie obrazone blondyny ,ale Kudlaty daje radę.
Gdy wrocilismy dzis do domu po zalatwieniu formalnosci w schronisku, psiaki zostały w ogrodzie.Nie na dlugo.Tia ,ktora umie otwierac drzwi wprowadzila Kudlatego do domu bocznymi drzwiami...Czyżby jakis przelom ?
Nie tego zapewne spodziewala sie moja Aira na swoje szóste urodziny.Zamiast tortu z parowką wszyscy gratulowali jej......braciszka
Na pewno nie latwo wprowadzic sie do domu strzezonego przez dwie obrazone blondyny ,ale Kudlaty daje radę.
Gdy wrocilismy dzis do domu po zalatwieniu formalnosci w schronisku, psiaki zostały w ogrodzie.Nie na dlugo.Tia ,ktora umie otwierac drzwi wprowadzila Kudlatego do domu bocznymi drzwiami...Czyżby jakis przelom ?
-
Za chwilę dziewczyny będą zabiegać i konkurować miedzy soba o względy przystojniaka. Kudłaś to niesamowity farciarz.
A dziewuchy niech docenią młodego , który teraz im pomoże w stróżowaniu
A dziewuchy niech docenią młodego , który teraz im pomoże w stróżowaniu