Kudłaty z Wejherowa
Re: Kudłaty z Wejherowa
No co raz świetniejsze Haniu Twoje relacje;tzn.; weselsze, bo stado koegzystuje zgodnie
BOMBA
BOMBA
Super,ze Aira już tylko "słownie" przypomina Kudłatemu,kto jest szefem A będzie coraz lepiej !! Kudłaty to madry chlopak jest, więc się wszystko poukłada dobrze do końca
Jestesmy po pierwszych niesmialych probach wspolnej zabawy;-)Ciiiiiiii .Ani ciut agresji nie bylo.Tylko Tia naburczala ,ze dwa nieokrzesance po niej przebiegly.Ciekawe czy jutro beda pamietac ,ze weszli na kolejny poziom
Super
Widzisz, jak to jest radosnie, gdy psy są młode (Tia; też ) i bawią sie oraz chodzą na plac pocwiczyc
Widzisz, jak to jest radosnie, gdy psy są młode (Tia; też ) i bawią sie oraz chodzą na plac pocwiczyc
Jak powiedziala Karina,pozostaje miec nadzieję ,że nie maja jeszcze sklerozy i jutro beda pamietac ,ze sie pogodzily
https://www.facebook.com/video.php?v=774200642618351
Dzis minely dwa miesiace pobytu Kudlatego w naszym domu.
Wypięknial chlopak przez ten czas .Coraz bardziej przypomina hovawarta i z wygladu ,i z zachowania.Przejmuje zachowania moich dziewczyn.Szczeka na obcych,cieszy sie do swoich,a takich "swoich najbardziej"potrafi witac ta ekspresyjnie i radosnie jak blondyny
Chetniej bawi sie z weteranką Tią.Przed Airą czuje jednak respekt.
Przez ostatni miesiac pokazal sie Kudlaś z jak najlepszej strony.
W szkole-drobnymi kroczkami do przodu ,a poza szkolą....tu niespodzianka
W samochodzie już nie przylepia sie do podloza ,tylko podziwia świat przez szybę.
Chetnie poznaje nowe miejsca (no chyba,ze on poprostu juz wszystko zna )
Zeszly weekend spedzilismy intensywnie:spacer po plazy,obiad w restauracji nad zatoką,odwiedziny u mojej corki mieszkajacej w bloku.
Na plazy zachowywal sie grzecznie ,łapki umoczyl ,nikogo nie zaczepial.
W restauracji-dzielnie kroczyl przy mnie,mijając siedzacych przy stolikach ludzi(niektorzy byli z psami).Polozyl sie z Tia przy naszym stoliku i wogole zachowywal sie tak jakby codziennie bywal w restauracjach
Tak samo bezstresowo odbyly sie odwiedziny u mojej corki.Wejscie do bloku,sliskie kafle,schody w ogole nie zrobily na Nim wrazenia.Obejrzal mieszkanie ,nawet sprawdzil czy jest dosyc miejsca pod prysznicem
Dzis minely dwa miesiace pobytu Kudlatego w naszym domu.
Wypięknial chlopak przez ten czas .Coraz bardziej przypomina hovawarta i z wygladu ,i z zachowania.Przejmuje zachowania moich dziewczyn.Szczeka na obcych,cieszy sie do swoich,a takich "swoich najbardziej"potrafi witac ta ekspresyjnie i radosnie jak blondyny
Chetniej bawi sie z weteranką Tią.Przed Airą czuje jednak respekt.
Przez ostatni miesiac pokazal sie Kudlaś z jak najlepszej strony.
W szkole-drobnymi kroczkami do przodu ,a poza szkolą....tu niespodzianka
W samochodzie już nie przylepia sie do podloza ,tylko podziwia świat przez szybę.
Chetnie poznaje nowe miejsca (no chyba,ze on poprostu juz wszystko zna )
Zeszly weekend spedzilismy intensywnie:spacer po plazy,obiad w restauracji nad zatoką,odwiedziny u mojej corki mieszkajacej w bloku.
Na plazy zachowywal sie grzecznie ,łapki umoczyl ,nikogo nie zaczepial.
W restauracji-dzielnie kroczyl przy mnie,mijając siedzacych przy stolikach ludzi(niektorzy byli z psami).Polozyl sie z Tia przy naszym stoliku i wogole zachowywal sie tak jakby codziennie bywal w restauracjach
Tak samo bezstresowo odbyly sie odwiedziny u mojej corki.Wejscie do bloku,sliskie kafle,schody w ogole nie zrobily na Nim wrazenia.Obejrzal mieszkanie ,nawet sprawdzil czy jest dosyc miejsca pod prysznicem
tak sobie pomyslalam,ze to naprawde fajny,otwarty na wszystko psiak.
Mysle ze On kocha caly swiat,niezaleznie od tego czy ja sie za nim petam czy nie
Mysle ze On kocha caly swiat,niezaleznie od tego czy ja sie za nim petam czy nie
-
Szkoda . że Kudłaś nie umie opowiedzieć co się działo zanim poznał swoja Hanie
Ogromnie się cieszę ,że tak fajnie się zaaklimatyzował u Ciebie .
Ogromnie się cieszę ,że tak fajnie się zaaklimatyzował u Ciebie .