Ale mi się cieplutko zrobiło koło serduszka...Katera pisze:
W każdym razie, to żywe srebro! fajny jest, mięciutki jest jak kaczuszka i coraz bardziej nasz... a właściwie coraz bardziej mój, bo jak widać zna się na ludziach i mnie lubi bardziej
Kami - czas iść na swoje
Re: Kami - czas iść na swoje
Czytanie takich wiesci,to sama radość .Wasz Kamo ma swoje miejsce w serduchu kazdej z nas Wyglaszczcie i ode mnie proszę
Łapa dla Kamisia od blondynek i Kudlatego
Łapa dla Kamisia od blondynek i Kudlatego
Wymiziajcie Kamisia i odemnie To wspaniale wieści ! Bardzo fajnie się je czyta i mnie tez się ciepło koło serducha zrobiło
Dzięki za wieści!!!
O rany, jakie fantastyczne zdjęcia - te okrągłe z takimi wielkimi nochalami
To jakis obiektyw specjalny, czy co?
A zbiorników z wodą zazdroszczę, moja uwielbia się chlapać.
O rany, jakie fantastyczne zdjęcia - te okrągłe z takimi wielkimi nochalami
To jakis obiektyw specjalny, czy co?
A zbiorników z wodą zazdroszczę, moja uwielbia się chlapać.
Ale fajnie sie czyta wiadomości o Kamisiu.
Trafił chłopak do psiego raju. Ma przewspaniałe; teren, woda, a najważniejsze; SWÓJ kochający, madry Ludź. Dzieki Wam za wiadomośc
Trafił chłopak do psiego raju. Ma przewspaniałe; teren, woda, a najważniejsze; SWÓJ kochający, madry Ludź. Dzieki Wam za wiadomośc
-
I jaki piękny , wyczesany i błyszczący. Już mu łapki na śniegu nie marzną A taki dzikusek z niego był:) Kamisiu i rodzinko ogromne buziaki dla Was
Aż się rozkleiłam zupełnie Tak mi się ciepło na sercu zrobiło - kochany, szczęśliwy Kamiś ze swoja rodziną - dziękuje .
@biedronka8: nadal jest dzikus - lubi chadzać swoimi ścieżkami, czasem dosłownie! komendy - momentami wybiórczo, ale jak już coś robi, to całym sobą, jak wraca na komendę, to rączym galopem, jak siada, to mało pupy sobie nie obije, jak daje łapę, to byle jak najwyżej! no i wierny jest - widać, że tęskni, że wyczekuje, że się cieszy. już jest nasz naprawdę!