Agat (ex - Diabeł - Radom)
Re: Agat (ex - Diabeł - Radom)
Oh, trzymam kciuki
No i jak sie sprawy mają????
Sprawy mają się tak, że jutro Agat pozna swoich potencjalnych opiekunów, a jeśli wszystko pójdzie ok, niedługo pewnie będzie we własnym domu Ale nie zapeszajmy...
Najnowsze wieści: Agat pojechał do Swojego Własnego Domu, Swoich Własnych Ludzi i Swojej koleżanki Wigi Kocham takie dni!
Agat - dostałeś to imię, bo oznacza ono "dobry", bądź więc dobrym psem. Nie musisz być super - hiper, ale bądź na początek wystarczająco dobrym psem. A później wciąż coraz lepszym.
Jestem ogromnie wzruszona.... no i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby się wszytko dobrze ułożyło w jego własnej rodzinie.
No nie wiem co napisać ... łezki spłynęły ... musi być dobrze!!!
Jestem ogromnie wzruszona.... no i bardzo mocno trzymam kciuki, żeby się wszytko dobrze ułożyło w jego własnej rodzinie.
No nie wiem co napisać ... łezki spłynęły ... musi być dobrze!!!
Będzie na 1000% dobrze - Agat pojechał do mojej przyjaciółki, świadomej co oznacza wystraszony pies ze schroniska. Znamy się od wielu wielu lat i nie ma takiej możliwości, żeby mu tam źle było!!! Już dojechali, już są po pierwszym wspólnym spacerze z Wilgą i wszystko wygląda nawet lepiej niż się spodziewali - Agat chodzi sobie po domu, obwąchuje, podchodzi wcale się nie boi tak jak miało to być - więc jest nawet bardzo dobrze. Postaram się jak najczęściej zdawać relacje, ale będą to na pewno same dobre wieści!
Jeszcze tylko dodam - tak działa magia facebooka i udostępniania psów w potrzebnie - tak Agat trafił na swój dom!
-
Magdo dziękujemy za wszystko. Jesteś matką chrzestną tej adopcji Oby więcej takich dobrych ludzi było. Trzymam kciuki ale jestem pewna ,że będzie dobrze.